« De EASYLOX® Family groeit!»

Gepubliceerd op 08-05-2020

Goed nieuws! De EASYLOX® Familie groeit, letterlijk en in figuur. Niet alleen heeft EASYLOX® op dit moment al meer dan 50 dealers in haar netwerk, maar ook onze 'Mannetjes' Familie wordt steeds groter! Wij zijn super trots op de groei die EASYLOX® doormaakt en kunnen niet wachten om nog meer dealers aan de 'EASYLOX® Familie' toe te voegen. 

Op dit moment wordt er daarom ook nog steeds hard gewerkt aan het ontwikkelen van vele mogelijkheden voor showroom presentaties. Zoals onze visie ook al samenvat, is het ons doel om klantspecifiek te werk te gaan. Deze aanpak integreren wij dan ook in het ontwikkelen van showroommaterialen, helemaal op maat en zoals jij het wenst,

Voordelen EASYLOX® Familie
Als lid van de EASYLOX® Familie profiteer je niet alleen van de voordelen van onze visgraat vloeren, maar ook van alle nieuwe technieken en snufjes die continue in ontwikkeling zijn.  Door onze oplossingsgerichte blik en testmogelijkheden is het mogelijk om snel te schakelen. Dus ook wanneer jij even vastloopt, laat het ons dan weten en wij denken met je mee! Want zo makkelijk als onze vloeren te leggen zijn, zo makkelijk is het ook om met ons te schakelen. Én binnenkort maken wij nog meer nieuwe tools beschikbaar voor onze dealers.. wordt vervolgt!

Mochten jullie ook graag willen aansluiten bij ons EASYLOX® dealernetwerk? Laat hier dan even een berichtje achter en dan nemen wij contact met je op! Óf bekijk alvast onze LinkedIn  of Facebook pagina en laat je inspireren door de showroom opstelling van onze huidige dealers.

Nieuwste ontwikkelingen
In April hebben wij onze nieuwste ontwikkeling kenbaar gemaakt; de Band & Bies als één geheel. Hierbij wordt de bies  zodanig in de band verwerkt, zodat het als één geheel gelegd kan worden. Standaard wordt de Band & Bies onbehandeld (Geschuurd/Gestopt) geleverd. De EASYLOX® Band & Bies is verkrijgbaar in verschillende breedtes. Maar.. wij staan niet stil. Innoveren zit in ons bloed, dus nieuwe technieken of snufjes komen er zeker!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Volg dan onze LinkedIn of Facebook pagina!

De-EASYLOX-familie-1588933450.png
EASYLOX-dealernetwerk-1588932467.png